دسته بندی نشده

نصب کاشی جدید روی کاشی قدیمی!

نصب کاشی جدید روی کاشی قدیمی!

نصب کاشی جدید روی کاشی قدیمی!

در هنگام خواندن عنوان این نوشته احتمالاً اولین سؤالی که به ذهن شما رسیده این است که آیا امکان نصب کاشی روی کاشی قدیمی وجود دارد یا نه؟ به صورت کلی و بر اساس ساختار کاشی‌های قدیمی پاسخ شما بله است؛ می‌توان کاشی‌های جدید را روی آن‌ها نصب کرد؛ البته باید شرایط این کار مهیا باشد! این‌که بتوانیم کاشی‌های جدید را بدون کندن کاشی‌های قدیمی، نصب کنیم نیازمند یک‌سری شرایط است که در ادامه به‌صورت کامل در رابطه با آن‌ها صحبت خواهیم کرد و اگر آن شرایط مهیا باشند و همچنین از نظر ارتفاع به وجود آمده مشکلی نباشد، به‌سادگی می‌توان این فرآیند را پیاده‌سازی کرد.

— چسباندن کاشی روی کاشی دیوار

دیوار منزل شرایطی متفاوت نسبت به کف دارد و معمولاً نصب کاشی و سرامیک بر روی آن قدری سخت‌تر و زمان‌بر‌تر است. حال با وجود این شرایط سؤالی که مطرح می‌شود این است که آیا می‌توان اقدام به نصب کاشی روی کاشی دیوار کرد یا خیر؟ در پاسخ باید گفت که محدودیت‌های چسباندن کاشی روی کاشی که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت، هیچ ارتباطی به محل نصب ندارد و بر اساس فاکتور‌های جداگانه‌ای تعیین می‌شوند.
چسباندن کاشی روی کاشی دیوار در صورت مهیا بودن شرایط کاملاً امکانپذیر است و مزایای بسیاری دارد. هم‌چنین این روش مورد پسند اغلب استادکاران است و در صورت رضایت کارفرما و هم‌چنین وجود شرایط این کار، استفاده از آن بسیار رایج است.

— مزایای نصب کاشی جدید، بدون حذف کاشی قدیمی

• صرفه جویی در زمان
• صرفه جویی در هزینه
• نخاله و ضایعات کم‌تر
• کاهش هزینه زیرسازی

— معایب چسباندن کاشی روی کاشی قدیمی

چسباندن کاشی روی کاشی علاوه‌بر مزایا، معایبی نیز دارد که قبل از انتخاب این روش نصب کاشی باید آن‌ها را بشناسیم.

• اولین و مهم ترین مشکلی که چسباندن کاشی روی کاشی قدیمی ایجاد می‌کند، افزایش ارتفاع است و در بعضی خانه‌ها باعث مسدود شدن درب‌ها، کابینت و غیره می‌شود. حتی گاهی مجبور به کوتاه کردن درب‌ها می‌شوید که زیبایی درب‌ها را از بین می‌برد.

• در بعضی موارد نیاز است که در حمام، کاشی جدید روی کاشی قدیمی نصب شود. از معایب نصب کاشی روی کاشی در حمام، ایجاد گامی بزرگ بین حمام و اتاق است که باعث خطر سقوط می‌شود.

• یکی از احتمالاتی که در نصب کاشی جدید روی کاشی قدیمی وجود دارد و از معایب این روش به شمار می‌رود، عدم نصب کامل کاشی‌های جدید است. اگر کاشی‌های جدید به‌خوبی به کاشی‌های قدیمی نچسبیده باشند احتمال نفوذ آب بین درز‌های کاشی‌های قدیمی و جدید وجود دارد؛ جریان آب زیر کاشی علاوه‌بر این‌که می‌تواند بعضی از کاشی‌ها را از جا بکند، باعث فاسد شدن و کپک زدن کاشی‌ها و سرامیک‌های جدید از زیر کار نیز می‌شود

محدودیت‌های نصب کاشی روی کاشی سؤال بعدی که در این رابطه مطرح می‌شود این است که آیا محدودیتی برای نصب کاشی روی کاشی‌های قدیمی وجود دارد و آیا شرایطی هست که در آن بگویم که نمی‌توان از این روش استفاده کرد؟

در ابتدا بدانید که برای هیچ محیطی محدودیتی وجود ندارد و می‌توان فرایند نصب مصالح جدید بر روی مصالح قدیمی را برای کاشی آشپزخانه، کاشی حمام و دستشویی و سایر نقاط منزل انجام داد. تنها محدودیتی که در این زمینه وجود دارد این است که شرایط مصالح قدیمی و زیرین خیلی مناسب نبوده و دچار شکستگی‌ها و خوردگی‌های بسیار زیادی باشد. در این صورت بهتر است که کاشی زیرین کنده شده و مصالح جدید جایگزین شوند اما در صورتی که خوردگی‌ها و شکستگی‌ها خیلی زیاد نیستند و قابل بازسازی هستند، این روش در هر کجای منزل پاسخگو است.

نصب کاشی جدید روی کاشی قدیمی!