دسته بندی نشده

چسب های مخصوص کاشی کاری

چسب های مخصوص کاشی کاری

چسب های مخصوص کاشی کاری

به طور کلی دو نوع چسب در بازار وجود دارد؛ چسب پودری و چسب خمیری. چسب پودری به طور معمول کمی ارزان‌تر از چسب خمیری است و لازم است که با آب مخلوط و آماده شود. در حالی که چسب های خمیری، به صورت آماده به فروش می‌رسند. شما بسته به نیازتان و مشورت با فروشنده، می‌توانید مدل مناسبی از چسب را برای کار خود انتخاب کنید.

نصب کاشی با چسب در کنار مزایایی که دارد، مثل سهولت نصب، سرعت بالا، عدم نیاز به کندن کاشی‌های قبلی، کثیف‌کاری کم و سرعت مناسب، معایبی نیز دارد. معایب کاشیکاری با چسب بیشتر به مسئله میزان استحکام آن برمی‌گردد. چسب از هر نوعی که باشد هیچ گاه به اندازه ملات‌های مختلف بنایی استحکام ندارد. از این رو، روش چسباندن کاشی با چسب بیشتر مناسب دیوار و کف است و برای سقف (هرچند این کار به طور کلی مرسوم نیست) و یا برای محیط‌هایی که رطوبت زیادی دارند، مثل اقلیم‌های شرجی، یا استخر و… نباید انتظار عمر طولانی مدت و با کیفیت داشته باشید.

چسب کاشی خمیری AK5 شیمی ساختمان

شاید شما هم تجربه این را داشته باشید که بخواهید دکوراسیون خانه را تعویض کنید، اما برای حذف کاشی‌های قدیمی نگران باشید. کندن کاشی‌های قدیمی سخت و زمان‌بر است و هزینه زیادی روی دست شما می‌گذارد. اما خبر خوب این است که شما بدون خرج اضافی و هدر رفت زمان می‌توانید بدون حذف کاشی‌های قدیمی، کاشی‌های جدید را نصب کنید. البته که این کار به نظر هنجارشکنی می‌آید و برخلاف روال عادی نصب سرامیک کف یا کاشی دیوار و سایر موارد است اما به هر جهت در صورتی که قصد کندن و سرامیک‌های قدیمی را ندارید، در ادامه این نوشته با ما همراه باشید تا در رابطه با نصب کاشی روی کاشی و هم‌چنین جزئیات این موضوع با شما عزیزان صحبت کنیم.